محمد تاجیک در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری سینمای ایران افزود: بسیاری از خبرنگاران روزنامه ها و خبر گزاری ها و سایتهای خبری از نداشتن امنیت شغلی و ثبات کاری رنج می برند. اینکه بتوان تصور کرد خبرنگار و یا روزنامه نگاری بتواند مدت نه چندان زیادی را دریک رسانه دوام بیاورد تصوری غیر قابل درک است .
وی ادامه داد: عموم خبرنگاران و روزنامه نگاران همواره مدت کوتاهی در رسانه ای مشغول به کارند و بعد یا به رسانه دیگری می روند و یا مدتی بیکار می شوند و یا حوزه فعالیت آنها تغییر می یابد البته روزنامه ها و سایتها و خبرگزاری ها به جز تعداد اندکی همیشه عمر کوتاهی دارند.
این خبرنگار با اشاره به اینکه این موضوع درباره همه رسانه ها اعم از دولتی و غیر دولتی و اصلاح طلب و اصولگرا صدق می کند خاطرنشان کرد: دراین وضعیت بی ثباتی قطعا کیفیت کار خبرنگاران هم لطمه می بیند و این درباره خبرنگاران سینمایی هم صادق است. از سویی دیگر بسیاری از مراکز سینمایی اعم از دولتی وبخش خصوصی نگاه ابزاری به خبرنگاران ورسانه ها دارند .برای آنها رسانه ها و خبرنگارهایشان به مثابه ابزار تبلیغاتی است که باید همیشه از همه چیز تعریف کنندوکوچکترین انتقادی را برنمی تابند.
وی با بیان اینکه برای این مراکز سینمایی خبرنگاران تنها زمانی ارزش دارند که مطالب مثبت و رپرتاژگونه از فعالیتهایشان منتشر کنند، تصریح کرد: در نشستهای خبری ،برای مدیران روابط عمومی نهاد های دولتی بسیار مهم است که خبرنگاران زیادی شرکت کنند تا مثلا آن کنفرانس مطبوعاتی شان بازتاب بیشتری در مطبوعات و سایتها داشته باشد و به اصطلاح،آنها دنبال رسانه هایی هستند که عکس و تیتر بزرگتر و بهتری از آنان بزنند.ولی نشست خبری مفید تر است، که به جای اینکه در آن سیاهی لشگری وجود داشته باشد، تعداد متعادل تری خبرنگار حضور یابند و بیشتر سوالهای چالشی پرسیده شود.
به گفته این خبرنگار باسابقه سینما نشستی پر از سوالهای چالشی برای هر مدیری بهتر از نشستی بدون سوال و همراه با متکلم وحده بودن آن مدیر است.
تاجیک در پایان گفت : بسیاری از خبرنگاران سینمایی دغدغه سینما و سینماگران صاحب اندیشه را دارند. خیلی از روزنامه نگاران حوزه سینما دوست دارند بیضایی و تقوایی وسینایی فیلم بسازند یا دغدغه مشکل نمایش فیلم فیلمساز مورد علاقه شان را دارند مثلا خود من مدتهاست نگران فیلم گزارش یک جشن حاتمی کیا هستم .یا خیلی از روزنامه نگاران علاقه مند به سینمای حاتمی کیا چنین دغدغه ای دارند. می خواهم بگویم روزنامه نگاران علی رغم همه مشکلاتی که دارند باز هم دغدغه های اضافه تری در حوزه سینما دارند دغدغه هایی که گویی هیچ پایانی ندارند.
انتهای پیام/ ف/ ا ک/ ع ک
یکشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۳
پروندهای از دغدغههای خبرنگاران به بهانه روز خبرنگار/8
تاجیک: خبرنگاران و روزنامه نگاران دغدغه های مشترکی دارند
یک خبرنگار باسابقه عرصه سینما گفت: خبرنگاران و روزنامه نگاران حوزه سینما مانند دیگر حوزه ها ،دغدغه های مشترکی داشته و دارند . یکی از این دغدغه ها و دلمشغولی ها نداشتن ثبات کاری است.
اخبار مرتبط
-
پروندهای از دغدغههای خبرنگاران به بهانه روز خبرنگار/4
دبیر فرهنگی روزنامه فرهنگ آشتی: کمبود دستمزد حرفه خبرنگاری را زنانه کرده است
-
پروندهای از دغدغههای خبرنگاران به بهانه روز خبرنگار/7
زادمهر: برخی هنرمندان پاسخگوی خبرنگاران نیستند
-
پروندهای از دغدغههای خبرنگاران به بهانه روز خبرنگار/3
خبرنگار تجسمی روزنامه جام جم: مدیران رسانهها از جنس اهالی رسانه نیستند
-
پروندهای از دغدغههای خبرنگاران به بهانه روز خبرنگار/1
خبرنگار خبرگزاری ایسنا: نمیدانم چرا خبر در حوزه کتاب حاشیهای است
-
پروندهای از دغدغههای خبرنگاران به بهانه روز خبرنگار/2
خبرنگار خبرگزاری ایبنا: قرار است خبرنگار باشیم، نه ناجی دنیای ادبیات
-
پروندهای از دغدغههای خبرنگاران به بهانه روز خبرنگار/6
نجفی: «عشق بازیگرها» به خبرنگاری حوزه سینما آسیب میزنند
-
پروندهای از دغدغههای خبرنگاران به بهانه روز خبرنگار/5
خبرنگار خبرگزاری مهر: حق حرفه خبرنگاری باید درست ادا شود
-
پروندهای از دغدغههای خبرنگاران به بهانه روز خبرنگار/9
آشفته: قصه دردناک بیکاریهای نابهنگام دغدغه اصلی خبرنگاران است
-
پرونده دغدغه خبرنگاران به بهانه روز خبرنگار/12
خبرنگار کتاب خبرگزاری فارس: تنها انگیزه خبرنگاران کتاب علاقه شخصی است
ارسال نظر